30 juni 2008

Gelukkig even geen voetballen meer

Dat zit er op. Maar het was zwaar. Dat uur tijdsverschil tussen Finland en Midden-Europa begon steeds zwaarder te wegen.
De finale Duitsland - Nederland, zoals voorspeld door 2 van de 4 trainers van clubs uit Lahti, is er dus niet van gekomen. En een finale Spanje - Nederland zou zelfs niet eens mogelijk zijn geweest. Gelukkig maar dat uiteindelijk de beste gewonnen heeft.

Wij hebben onszelf of onze straat de afgelopen maand niet getooid met opzichtig oranje. Maar Ulla kon het niet laten om onze plantenbak bij de voordeur te vullen met oranje viooltjes......

In 2016 maar liefst 24 landen in de eindronden? A.u.b. niet. Dan drie wedstrijden op een avond? Of 18 dagen voorronden in plaats van 12? Dat is toch helemaal niet meer vol te houden?
Voordeel is wel dat mogelijk ook Finland, nu 21e van Europa, ook eens mag meedoen. En dat we al die kwalificatiewedstrijden tegen landen als Liechtenstein, de Faroer, Andorra en San Marino (waarom ook niet Monaco en Vaticaanstad?) fijn kunnen overslaan. Ook goed voor het milieu.

Geen opmerkingen: